Produkty
Pravá sviečková
Cena: | 29,90 € |
V prípade objednávky mäsa. Napíšte množstvo (v kg) do kolonky poznámka v poslednom kroku objednávky.
Najkvalitnejšie hovädzieho mäso. Pri spracovaní kladieme dôraz na rýchlosť prípravy, nakoľko dlhým restovaním/varením sa stáva tuhým.
Delenie:
- Vrchná časť (tzv.palec) – je mäso hornej časti sviečkovice, ktorá je najvhodnejšia na dusené pokrmy.
- Stredná časť – minútkové pokrmy, stredne prepečené, či krvavé steaky (Filet mignon), dvojité bifteky (Chateaubriand)
- Špička - mäso zo špičky používame na prípravu tatárskeho bifteku, medailónikov
Nevhodné na steky WELL DONE, resp. úplne prepečené. Mäso je potom výrazne tuhé.
DOSTUPNOSŤ: Bohužiaľ pre veľký záujem a obmedzené množstvo tohto výberového druhu mäsa je na pravú sviečkovú poradovník.
Trvanlivosť a skladovanie:
- Chladené max.72 hodín pri teplote 0 až 3°C
- Mrazené max.1 rok pri teplote -18 až -20 °C
Hmotnosť celého kusu je 1,8 – 2,5 kg.