Košík (0) 0,00 €

Hovädzia roštenka na rošte

Leto, teplo, grilovačky, stretnutia s priateľmi a preteky v tom, kto navarí najlepšie. Roštenka na rošte myslím, mala úspech. Bol vo veľmi pekný, asi kilový kus roštenky zo Záhorácké hovjadzí®. Čakala v chladničke vo vákuovom obale na svoju chvíľu dva týždne. Jeden deň som ju marinovala v olivovom oleji, cesnaku a  bylinkách zo záhradky- rozmaríne a tymiáne.

Spočiatku sme ju grilovali na silnejšej pahrebe. Keď sa stiahla, pahrebu sme rozhrabali a grilovali nad veľmi slabým teplom necelú hodinu. Keďže sme nemali teplomer na mäso, tak sme šas prípravy iba odhadli. A podarilo sa. Na záver ešte pár kvapiek citrónu.

Chlapi pili záhorácke pivo, my, dámy, modranský rizling.

Suroviny:

Späť k článkom
Záhorácké hovjadzí : Čerstvé chutné masíčko

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. x