Košík (0) 0,00 €
Produkty

Hruď

HruďHruď
Cena: 7,10 €
Množstvo:
Pridať do košíka Pridať do zoznamu prianí

V prípade objednávky mäsa. Napíšte množstvo (v kg) do kolonky poznámka v poslednom kroku objednávky.
Hruď tvoria dva svaly spojené blanou. Nachádza sa pod chrbticu zvieraťa kúsok od pečene, preto chytá aj korenistú chuť.

Spôsob spracovania:

Najčastejšie sa griluje ako steak, dá sa aj piecť alebo blanžírovať. Je to jediná časť hovädzieho mäsa, ktorá je vhodná aj na údenie.

Trvanlivosť a skladovanie:

  • Chladené max.72 hodín pri teplote 0 až 3°C
  • Mrazené max.1 rok  pri teplote -18 až -20 °C

Hmotnosť celého kusu  7-9 kg



Záhorácké hovjadzí : Čerstvé chutné masíčko

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. x